https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося чергове засідання науково-технічної ради Університету | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.11.2017
НУЦЗУ

Відбулося чергове засідання науково-технічної ради Університету

22 листопада 2017 року о 15-00 годині у конференц-залі відбулося чергове засідання науково-технічної ради університету. За майже дві години роботи ради були заслухані звіти ад’юнктів Харламова В.В. та Кальченка Я.Ю.
 
 
 
Були рекомендовані до друку монографії «Підвищення пожежної безпеки склопластиків на основі поліепоксидів» та «Фізико-технологічні основи отримання активних елементів газових датчиків».
 
 
 
Також було розглянуто звіти з науково-дослідних робіт «Удосконалення методів оцінки та прогнозування ризиків виникнення надзвичайних ситуацій різноманітного характеру», «Розкриття закономірностей діяльності рятувальників в непридатному для дихання середовищі», «Провести дослідження та підготувати рекомендації щодо розподілу годин за видами службової підготовки особового складу органів і підрозділів цивільного захисту ДСНС України», «Підвищення ефективності гасіння полімерних матеріалів шляхом використання бінарних систем з роздільним подаванням» та «Підвищення вантажопідйомності спеціалізованих транспортних засобів за рахунок використання повітряної подушки».
 
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10