https://www.high-endrolex.com/10 «Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління» пройшов відбір у міжнародну репозитарну базу даних OpenAIRE | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2017
НУЦЗУ

«Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління» пройшов відбір у міжнародну репозитарну базу даних OpenAIRE

26 вересня 2017 року фахове наукове видання «Вісник Національного університету цивільного захисту. Серія: Державне управління» нашого Університету пройшло відбір у міжнародну репозитарну базу даних OpenAIRE.
Проект OpenAIRE спрямований на підтримку реалізації політики ЄС і ERC із забезпечення принципу відкритості у сфері науки. Платформа OpenAIRE розроблена в межах проекту "Горизонт 2020" і займає одне з перших місць серед усіх міжнародних репозитарних баз даних, покликаних агрегувати дослідницькі публікації із супровідними дослідженнями. Дана платформа передбачає легкий доступ і завантаження наукових видань і їх статей, що містяться в універсальному сховищі «Zenodo». Варто відзначити, що OpenAIRE передбачає використання низки інструментів, які дозволяють забезпечити таке: оцінювання наукової продуктивності; відслідковування впливу наукових досліджень і публікацій окремих учених, наукових видань і оствіньо-наукових установ; упровадження нових методів оглядової та наукової публікації з участю hypotheses.org тощо.
Згідно з повідомленням представників OpenAIRE на офіційному веб-сайті цієї бази даних розміщена детальна інформація щодо засновника Вісника НУЦЗ України, складу редакційної колегії, науково-дослідного профілю і його числового коду «Zenodo». На офіційному веб-сайті цієї Віснику НУЦЗУ присвоєно числовий код, зокрема його статтям, опублікованим у випусках 2 (5) від 2016 року і 1 (6) від 2017 року – doi:10.5281/zenodo.996224 і doi:10.5281/zenodo.996072. Система Digital Object Identifier (DOI) забезпечує технічну та соціальну інфраструктуру для реєстрації та використання постійних взаємодіючих ідентифікаторів, які називаються DOI, для застосування в цифрових мережах. Присвоєння числового коду «doi:» Віснику НУЦЗУ – важливий етап, який ним успішно реалізовано в напрямку включення до міжнародних наукометричних баз даних Scopus і Web of Science.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати на офіційному веб-сайті OpenAIRE: https://www.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::18da463b4c61e4e720c91b37abdb6037.

Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10