https://www.high-endrolex.com/10 Науковці НУЦЗУ взяли участь у науково-практичній конференції «Проблеми винахідницької та раціоналізаторської діяльності в Харківській області» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2017
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ взяли участь у науково-практичній конференції «Проблеми винахідницької та раціоналізаторської діяльності в Харківській області»

21 вересня 2017 року в приміщенні Харківської державної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка за підтримки Харківської обласної ради товариства винахідників і раціоналізаторів та Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації відбулася науково-практична конференція «Проблеми винахідницької та раціоналізаторської діяльності в Харківській області», а також виставка і презентація інновацій харківських новаторів.
Участь у конференції взяли провідні вчені, винахідники і раціоналізатори Харківщини, представники Інституту промислової власності та інших підприємств і громадських організацій. Обговорювалися питання щодо важливої ролі інновацій у винахідницькій діяльності, розробки стратегій патентування об’єктів інтелектуальної власності, європейської політики інновацій в перспективі ЄС 2020.
Заступник начальника науково-дослідного центру – начальник відділу організації науково-дослідної роботи Євгеній Рибка представив шановній публіці новаторів доповідь щодо винахідницької діяльності та останніх розробок нашого університету.
Кращі науковці Харківщини були заохочені до Дня винахідника та раціоналізатора України грамотами Харківської обласної ради товариства винахідників і раціоналізаторів та Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, серед них винахідники нашого університету Олександр Ларін, Андрій Калиновський та Ярослав Кальченко.
 
 
 
 
 
Відділ організації науково-дослідної роботи
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10