RSS

Новини навчальних закладів

07.09.2017
ЛДУ БЖД

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та Головна школа державної пожежної служби у Варшаві (республіка Польща) започатковують підготовку магістрів за програмою подвійних дипломів

В результаті багаторічної співпраці між Головною школою державної пожежної служби у Варшаві та Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності підписано двосторонню угоду про отримання подвійних дипломів. 7 вересня 2017 року до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з робочим візитом прибула делегація з Польщі у складі ректора-коменданта Головної школи державної пожежної служби Варшави Павела Кепка, професора кафедри інженерної безпеки Головної школи державної пожежної служби Варшави Єжи Воляніна та викладача кафедри інженерної безпеки Войцеха Яроша.

Угода є знаковою для нашого навчального закладу, адже завдяки подвійним дипломам курсанти та студенти після закінчення магістратури отримають два дипломи - українського взірця та європейського. Це відкриє перед ними двері для повноцінної інтеграції випускників нашого Університету в європейський простір. Європейський шлях знань, освіти і працевлаштування віднині стане ще більш привабливим та доступним для майбутніх спеціалістів Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Також, в рамках проекту Polska Рomoc підписано чотирьох сторонню угоду між Головною школою державної пожежної служби у Варшаві, Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності, Головним управлінням ДСНС України у Львівській області та Львівською обласною організацією добровільних пожежних дружин про реалізацію проекту «Підтримка системи навчання добровільної пожежної охорони, а також підвищення кваліфікації державних рятувальних служб України», який розрахований на 2 роки. За умовами проекту заплановано будівництво сучасної тренувальної бази (тепло-димокамеру контейнерного типу) яке буде зреалізоване у жовтні-листопаді цього року і буде приурочене до 70-ти річчя Університету. Представники всіх сторін угоди матимуть змогу відпрацювати теоретичні навики на практичних заняттях, де будуть відтворені умови максимально наближені до реальних пожеж у закритих приміщеннях.
Прес служба ЛДУ БЖД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.