RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2017
НУЦЗУ

На базі Національного університету цивільного захисту України за участі шведських експертів пройдуть тренувальні заходи

18-21 квітня у рамках реалізації чергової фази спільного проекту «Стандартизація українського кризового управління у сфері реагування на надзвичайні ситуації» між Центром домедичної допомоги та медицини катастроф Королівства Швеція і Державною службою України з надзвичайних ситуацій, затвердженого Генеральним Директоратом ЄС з питань гуманітарної допомоги та цивільного захисту, на базі Національного університету цивільного захисту (м. Харків) відбудуться тренувальні заходи з практичного використання системи спеціальної методології «МакСім» для експертів з реагування на масштабні надзвичайні ситуації (медичні працівники, рятувальники, пожежні, поліцейські).
До складу делегації Центру домедичної допомоги та медицини катастроф Королівства Швеція увійшли Мікаель Вільхельмссон, Амір Хоррам-Манеш, Понтус Роттер, Аса Хогштедт, Йозеф Зоренссон, Іона Аремір та Йонас Ліндгрен. Українську сторону представлять фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національного університету цивільного захисту України, МОЗ України, Національної поліції, Інституту Державного управління у сфері цивільного захисту та Державного підприємства “Мобільний рятувальний центр”.
Метою візиту іноземних експертів є участь у тренувальних заходах з практичного використання системи спеціальної методології для навчання експертів з реагування у разі виникнення масштабних надзвичайних ситуацій “МакСім” та курсі з медичного реагування під час масштабних надзвичайних ситуацій “MRMI”.
20 квітня о 12.00 у кризовому центрі НУЦЗУ відбудеться прес-конференція за участі представників Центру домедичної допомоги та медицини катастроф Королівства Швеція.
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 19 квітня за тел (057)707-34-59.
Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.