https://www.high-endrolex.com/10 Науково-практична конференція «Реалізація новітніх інформаційних технологій в обладнанні пожежних охоронних систем сигналізації вітчизняних та закордонних виробників» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.04.2017
ЛДУ БЖД

Науково-практична конференція «Реалізація новітніх інформаційних технологій в обладнанні пожежних охоронних систем сигналізації вітчизняних та закордонних виробників»

 До 70-ти річчя Львівського державного університету безпеки життєдіяльності 27 квітня 2017 року Інститут післядипломної освіти провів Науково-практичну конференцію «Реалізація новітніх інформаційних технологій в обладнанні пожежних охоронних систем сигналізації вітчизняних та закордонних виробників» у якій взятли участь понад 60 організацій з більшості регіонів України.
    Під час заходу Ліцензіати ознайомилися з новим обладнанням системи пожежної та охоронної сигналізації провідних виробників цієї продукції. Були доведені сучасні вимоги ДСНС України до керівників та виконавців робіт (послуг)протипожежного призначення. Учасники конференції обговорили технічні питання експлуатації, обслуговування наявного та перспективного обладнання систем сигналізації.
   Заходи такого ґатунку дозволяють, як учасникам, так і організаторам конференції підвищити свій професійний рівень, та навчаючись навчати працівників, котрі проходять курси підвищення кваліфікації на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10