https://www.high-endrolex.com/10 В Університеті відбулось відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Безпека життєдіяльності" | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.04.2017
ЛДУ БЖД

В Університеті відбулось відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Безпека життєдіяльності"

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулось відкриття II  етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Безпека життєдіяльності". На урочистому відкритті учасників Олімпіади, представників ВНЗ, членів журі, апеляційної та мандатної комісій з початком роботи привітав перший проректор Університету з науково-педагогічної роботи Мирослав Коваль.

 

Перед початком урочистостей учасників Олімпіади привітав оркестр Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Також учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та жертв Чорнобильської катастрофи.
Сорок дев'ять вищих навчальних закладів  з усіх регіонів України делегували своїх кращих  студентів та курсантів  для участі у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з професійно орієнтованої дисципліни "Безпека життєдіяльності". Такі  олімпіадні змагання відбулись у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності вперше і будуть проводитись упродовж наступних чотирьох років.
Гарним подарунком для учасників Олімпіади, а також студентів і викладачів була цікава екскурсія містом та Університетом.
 У ході екскурсії студентів та курсантів ознайомили із навчальними аудиторіями, лабораторіями, навчальною пожежно-рятувальною частиною, технікою та обладнанням, яке щодня використовується не тільки під час навчальних занять, але й при ліквідації надзвичайних ситуацій
.

 

 

 


 

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10