https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ взяла участь у роботі Всеукраїнського наукового семінару | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2016
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ взяла участь у роботі Всеукраїнського наукового семінару

11-12 жовтня 2016 року на базі Харківського національного університету будівництва та архітектури вже сьомий раз було проведено всеукраїнській науковий семінар «Методи підвищення ресурсу міських інженерних інфраструктур».

http://edu-mns.org.ua/img/news/6936/3.JPG    http://edu-mns.org.ua/img/news/6936/2.JPG

 У роботі семінару взяли участь провідні фахівці та вчені будівельної галузі, житлово-комунального господарства, водних ресурсів та ВНЗ України та країн Польщі, Німеччини, Чехії та ін. Доповіді фахівців та науковців визвали зацікавленість та жваве обговорення, тому що питання підвищення ресурсу міських інженерних інфраструктур торкаються повсякденного життя кожної людини.

http://edu-mns.org.ua/img/news/6936/4.JPG   http://edu-mns.org.ua/img/news/6936/5.JPG

Старший викладач кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Національного університету цивільного захисту України Горносталь С.А. стала активною учасницею семінару.

http://edu-mns.org.ua/img/news/6936/6.JPG      http://edu-mns.org.ua/img/news/6936/7.jpg

Перед науковцями та практичними працівниками стоять нагальні питання, які потребують термінового вирішення. Тільки сумісними зусиллями науки та практики можна суттєво покращити роботу систем життєзабезпечення міст та населених пунктів.

Робота семінару пройшла в дружній та творчій атмосфері. Науковці обмінялися думками та напрацюваннями з представниками підприємств житлово-комунального господарства. Такі заходи мають велике значення, тому що дозволяють розширити свої досвід, набути нових знань та поділитися здобутками.

Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10