https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти факультету пожежної безпеки провели профілактичну бесіду з приводу запобігання пожеж у побуті | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.06.2016
НУЦЗУ

Курсанти факультету пожежної безпеки провели профілактичну бесіду з приводу запобігання пожеж у побуті

Курсанти факультету пожежної безпеки Качур Тарас, Руснак Олександр та Ярослав Матірко провели профілактичну бесіду з приводу запобігання пожеж у побуті у Харківському коледжі переробної та харчової промисловості.

У рамках проведення Дня цивільного захисту курсанти факультету пожежної безпеки розповіли студентам Харківського коледжу переробної та харчової промисловості правила пожежної безпеки у побуті. Руснак Олександр навів статистику пожеж за минулий рік та розповів про небезпечні фактори пожежі. Качур Тарас відпрацював із студентами алгоритм дій під час виявлення пожежі та розповів про трикутник пожежної небезпеки. Матірко Ярослав ознайомив студентів та викладачів з правилами використання вогнегасника. Після закінчення теоретичної частини, студенти мали можливість ознайомитися із пожежно-технічним обладнанням пожежно-рятувального автомобіля.

Студрада факультету пожежної безпеки

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10