https://www.high-endrolex.com/10 Фахове наукове видання «Вісник НУЦЗУ (Серія: Державне управління)» внесено до міжнародного реєстру періодичних видань масової інформації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.02.2016
НУЦЗУ

Фахове наукове видання «Вісник НУЦЗУ (Серія: Державне управління)» внесено до міжнародного реєстру періодичних видань масової інформації

У лютому цього року Міжнародний Центр ISSN, що знаходиться в Парижі, надав збірнику наукових праць нашого Університету числовий код міжнародної ідентифікації INTERNATIONAL STANDARD SERIAL NUMBER 2414-5858 (Print) та 2414-5866 (Online).
ІSSN – унікальний номер, що дозволяє ідентифікувати будь-яке серійне видання незалежно від того, де воно видане, якою мовою та на якому носії. Система ISSN застосовується більш ніж в 130 країнах світу.
Надання номера ISSN свідчить про те, що фахове наукове видання «Вісник Національного університету цивільного захисту України (Серія: Державне управління)» відповідає міжнародним стандартам стосовно видань відповідного типу.
За стандартами ISО стосовно ІSSN цей номер буде розміщуватися у правому верхньому куті першої сторінки обкладинки кожного номеру Вісника та на сторінці з вихідними даними.



Домбровська С. М., начальник навчально-науково-виробничого центру НУЦЗ України, головний редактор Вісника
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10