https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ розпочались зимово-весняні виїзні практичні заняття на стадіоні ФК «Металіст» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.02.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ розпочались зимово-весняні виїзні практичні заняття на стадіоні ФК «Металіст»

9 лютого 2016 року науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України розпочали низку практичних занять на базі стадіону ФК "Металіст" для курсантів та студентів 3-го курсу напряму підготовки «Охорона праці».
Відвідування заняття було організоване завідувачем кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Сергієм Артем’євим відповідно до програми вивчення навчальної дисципліни «Промислова екологія».

Оскільки майбутні фахівці з охорони праці уже не вперше відвідують стадіон ФК «Металіст», основну увагу було зосереджено на фаховій складовій їх майбутньої діяльності. Інспектор пожежної безпеки клубу Слабченко Олег (до речі, випускник НУЦЗУ) надав корисну інформацію щодо складової пожежної безпеки та охорони праці клубу, після чого під керівництво комерційного директора Рогачевського Олександра, студенти та курсанти спустилися у підтрибунне приміщення, де агроном стадіону розповіла про комп’ютерне та технологічне забезпечення функціонування газону ФК «Металіст».

 

Заняття завершилося у ресторані клубу під каву, чай та смачні булочки з повидлом та маком. Курсанти та студенти факультету техногенно-екологічної безпеки навчального закладу були дуже задоволені проведеним заняттям.

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10