https://www.high-endrolex.com/10 В університеті для студентів шостого курсу соціально-психологічного факультету розпочалась педагогічна практика | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.10.2012
НУЦЗУ

В університеті для студентів шостого курсу соціально-психологічного факультету розпочалась педагогічна практика

Вже 22 грудня у магістрів НУЦЗУ відбудеться випуск. На часі триває стажування випускників. Четверо випускниць шостого курсу соціально-психологічного факультету обрали для себе  професію педагога, а наука психологія  для них відтепер стала супутницею життя. Майбутні педагоги висловлюють загальну думку у тому, що обрання професії – досить складний, відповідальний, дуже важливий і тривалий мотиваційний процесс для молодої людини, а на шостому році студентства вже зовсім інакше,  очима дорослої людини,  дивишся на життя.
Педагогічна практика психологів проводиться  відповідно до вимог наказу МНС України  № 461 „Про затвердження Положення про організацію та проведення практичної підготовки курсантів, студентів (слухачів) вищих навчальних закладів МНС України” та  згідно з навчальними планами підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем „магістр” за напрямом „Психологія”, з метою своєчасного проведення практики студентів 6-го курсу.
Для  підведення підсумків педагогічного стажування магістри складатимуть заліки. 
Для цього призначена комісія на чолі із начальником кафедри прикладної психології полковником служби цивільного захисту Ліною  Перелигіною. Члени комісії - доцент кафедри загальної психології Наталія Афанасьєва,  доцент кафедри загальної психології  Надія Сергієнко,  доцент кафедри загальної психології  Юлія Ільїна.

 

 

Лариса Кошеварова

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10