https://www.high-endrolex.com/10 Триває співробітництво між Харківським національним університетом цивільного захисту та Петрозаводською державною консерваторією ім. А.К.Глазунова | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.11.2011
НУЦЗУ

Триває співробітництво між Харківським національним університетом цивільного захисту та Петрозаводською державною консерваторією ім. А.К.Глазунова

Як повідомили петрозаводські колеги, 26 листопада відбудуться урочисті заходи з нагоди відкриття великої концертної зали консерваторії, на які запрошено науково-педагогічних працівників Національного університету цивільного захисту України.
Нагадаємо, що з 31 жовтня до 6 листопада у Петрозаводській державній консерваторії А.К. Глазунова Республіки Карелія пройшли курси підвищення кваліфікації для викладачів. На запрошення керівництва вищого музичного закладу із курсом лекцій виступила начальник кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін полковник служби ЦЗ Олена Рябініна. Матеріал занять, говорить Олена Володимирівна, стосувався філософсько-естетичної тематики. Саме перед проведенням лекцій, що читались у великій концертній залі консерваторії, пригадує полковник Рябініна, до приміщення було внесено орган. Як відомо, його вважають королем музичних інструментів. Саме тоді лектор зазначила, що це – позитивний момент та передвісник плідного співробітництва між обома навчальними закладами.
Петрозаводських колег зацікавили питання виховання майбутніх рятувальників. У свою чергу, науково-педагогічні працівники кафедри соціальних і гуманітарних дисциплін запросили їх відвідати НУЦЗУ.



Прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10