https://www.high-endrolex.com/10 Змагання ще не розпочались, але підготовка до них сягає кульмінації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.01.2007
НУЦЗУ

Змагання ще не розпочались, але підготовка до них сягає кульмінації

25 січня на базі Університету цивільного захисту України відбудуться Всеукраїнські змагання МНС України з гирьового спорту та рукопашного бою. Слід зауважити, що спартакіада з гирьового спорту проводитиметься на базі навчального закладу вдруге.

Напередодні відбуваються виснажливі тренування, останні зауваження тренерів, останні приготування до великих перемог, а можливо, й до постановки нових рекордів.

Приїдуть спортсмени з різних куточків України. Близько ста шістдесяти учасників змагань виборюватимуть право на перемогу.

«Основні ставки робимо на харків’ян, - говорить тренер–гирьовик, двічі чемпіон світу з цього виду спорту В’ячеслав Кононович. - Але чекаємо на сильного конкурента з Вінницького гарнізону, начальника караулу Юрія Курячого. Наш Олександр Вінник, чемпіон світу 2006 року з гирьового спорту, на сьогодні у відмінній спортивній формі, тому сподіваємось на нові рекорди».

Хочеться побажати нашим спортсменам приберегти більше сил для успішної перемоги - ні пуху, ні пера, вам, рідні!

Спортсмени-харків’яни та їх тренери-наставники стали вже центром уваги обласних та місцевих ЗМІ.

Прес-центр Університету

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10