https://www.high-endrolex.com/10 Підрозділи МНС поповнили випускники Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2011
ЛДУ БЖД

Підрозділи МНС поповнили випускники Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності

Cьогодні, 17 червня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск. Підрозділи МНС України, інших міністерств та відомств, приватних організацій поповнять 474 висококваліфікованих фахівців. Серед них 30 магістрів, 133 спеціаліста та 311 бакалаврів.
В урочистостях з нагоди випуску взяли участь ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр, директор департаменту кадрів та роботи з персоналом Олег Ціцак, заступник Голови Львівської облдержадміністрації Іван Стефанишин, заступник Голови Львівської облради Валерій П’ятак, секретар Львівської міськради Василь Павлюк, коменданти Краківської та Ченстоховської школи аспірантів пожежно-рятувальних служби Польщі Богуслав Когут та Марек Хміль, керівники облуправлінь МНС України.
13 випускників отримали дипломи з відзнакою. Цікавим є той факт, що вже другий рік поспіль деякі магістри захищали свої дипломні роботи іноземною мовою.
В цей святковий день випускникам випала унікальна можливість доторкнутися до історії, поспілкуватися з тими людьми, хто творив історію навчального закладу та є гарним прикладом для наслідування. Адже сьогодні до Львова приїхали випускники 1986 року, які через 25 років зустрілися в стінах рідної альма-матер.
Випускники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності завжди славились високим рівнем знань та не раз доводили свою фаховість на ділі. Упродовж свого існування навчальний заклад підготував понад 25 тис. фахівців, серед яких 42 генерали. Багато випускників Університету перебувають на керівних посадах в органах влади, обласних управліннях та пожежно-рятувальних підрозділах. Ряд вихованців нашого навчального закладу за самовіддану працю, мужність та відвагу нагороджені вищими державними нагородами.
Сьогоднішні молоді лейтенанти ставали прикладом мужності, шляхетності, благородності та відваги в період навчання. Зокрема, нинішній випускник Іван Семенчук витяг із задимленої кімнати чоловіка, що спав, врятувавши йому життя. Ще один яскравий приклад героїзму продемонстрував нині лейтенант Василь Бондарчук із Рівного. Він разом зі своїм колегою також врятували життя чоловікові та загасили полум’я в його помешканні.
У вітальній промові до випускників ректор університету Михайло Козяр зазначив: «На тлі всіх небезпечних процесів, які відбувалися на території держави, ви зробили усвідомлений вибір, пройшли нелегкий шлях здобуваючи знання та приєдналися до славної пожежно-рятувальної родини, де головними гаслами є – запобігти, врятувати, допомогти, а самопожертва та небайдужість до чужого горя є характерною рисою кожного члена цієї родини – від Міністра до рядового».
Після вручення дипломів випускники пройшли урочистим маршем підкидаючи вгору монети на щастя. Був і феєрверк, і святковий стіл із шампанськім у пожежному шоломі, а також радісні сльози батьків, численні поздоровлення і привітання.



 Прес-служба ЛДУ БЖД МНС, фото Назар Коляда

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10