https://www.high-endrolex.com/10 ЛДУ БЖД МНС готуватиме наукові кадри для держави за новою спеціальністю | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.05.2011
ЛДУ БЖД

ЛДУ БЖД МНС готуватиме наукові кадри для держави за новою спеціальністю

 У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС України, рішенням атестаційної колегії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту відкрита аспірантура за спеціальністю «Теорія і методика професійної освіти». Крім нової спеціальності, на базі ад’юнктури навчального закладу вже здійснюють підготовку наукових кадрів за спеціальностями «Управління проектами» та «Пожежна безпека». 
Проректор навчального закладу з наукової роботи Василь Ковалишин розповів, що сьогодні наш навчальний заклад має усі умови для підготовки кандидатів педагогічних наук. Зокрема, вчені проводять наукові дослідження у сфері професійної підготовки фахівців аварійно-рятувальних служб. Створення аспірантури дасть можливість створити високопрофесійний, оптимально збалансований кадровий потенціал, забезпечить підготовку якісно-нового рівня фахівців адаптованих до нових соціально-економічних умов, примножить науковий та інтелектуальний потенціал, допоможе формувати особистість з високими морально-вольовими якостями, які б володіли специфікою роботи в екстремальних умовах.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10