https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти ЛДУ БЖД МНС гартують власну свідомість та витривалість | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.05.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти ЛДУ БЖД МНС гартують власну свідомість та витривалість

 Протягом тижня на території навчально-тренувального центру Університету розташованого в 40 км від Львова, першокурсники проходять табірний збір. Для них організовані спеціальні заняття з пожежно-рятувальної підготовки, екстремальної психології, екологічної безпеки, парамедицини, фізичного виховання тощо. Загалом програма навчально-методичних зборів насичена, змістовна та цікава.
На заняттях курсантів знайомлять з первинними засобами пожежогасіння, пожежно-рятувальною технікою, вони відпрацьовують елементи рятувальних робіт, переправи через перешкоду та інші елементи.
Проректор Університету Роман Ратушний запевняє, що такі виїзні заняття є просто необхідними. Адже задача нашого навчального закладу підготувати фахівця пристосованого до сучасних умов сьогодення, здатного постійно навчатися та самоудосконалюватися у відповідності до змін у суспільстві..
Збори мають і значний виховний вплив, адже протягом тижня і без того згуртований та дружний колектив навчального закладу поєднала спільна справа, колеги передавали один одному знання, допомагали долати труднощі.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10