https://www.high-endrolex.com/10 «Англійський клуб» ЛДУ БЖД відвідав гість із США | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.05.2011
ЛДУ БЖД

«Англійський клуб» ЛДУ БЖД відвідав гість із США

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулося чергове засідання «Англійського клубу». Участь у ньому беруть курсанти та студенти університету, які бажають підвищити свій рівень розмовної мови та попрактикуватися у спілкуванні англійською.
Цього разу гостем клубу був Джон Каучер, випускник Каліфорнійського університету, член асоціації Корпусу Миру. В Україні зараз є понад 400 волонтерів цієї організації.
Засідання було присвячене навчанню у вищих освітніх закладах, тому Дж. Каучер
познайомив наших курсантів зі специфікою навчання у США. Також, він презентував свою країну та розповів про особливості та цікаві історичні місця свого рідного штату Каліфорнія.
Курсанти нашого університету розповіли про нашу країну та вищу освіту в системі МНС в Україні і, зокрема, про наш навчальний заклад. Також, курсанти ознайомили іноземця із історією нашої держави та порадили об’єкти, які обов’язково треба відвідати.
Загалом дискусія пройшла у невимушеній формі, всі учасники здружилися та проявляли неабиякий інтерес до нової інформації.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10