https://www.high-endrolex.com/10 На фестивалі Героїко-патріотичної пісні ЛДУ БЖД здобув диплом та подяки від Міністра МНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.05.2011
ЛДУ БЖД

На фестивалі Героїко-патріотичної пісні ЛДУ БЖД здобув диплом та подяки від Міністра МНС

04-05 травня в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбувся другий Фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів МНС України, членів їх сімей та ветеранів і пенсіонерів служби, який присвячений Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні та 15-й річниці створення МНС.
У фестивалі взяли участь понад 150 конкурсантів з усіх обласних та окремих підрозділів МНС України. Зокрема й колектив Львівського державного університету безпеки життєдіяльності у складі речника навчального закладу, капітана служби цивільного захисту Антона Крука, інспектора відділу по роботі з персоналом, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Богдана Сахарова, викладача кафедри спеціальної рятувальної підготовки та фізичного виховання Юлії Сола-Стасюк, курсантів Христини Авдєєвої та Сергія Георгієва.


 Зокрема, А.Крук став лауреатом фестивалю та отримав диплом у номінації автор-виконавець. Також, директор департаменту цивільного захисту, генерал-майор служби цивільного захисту Василь Квашук вручив представнику Університету грамоту МНС України, а часники творчого колективу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності отримали подяки від Міністра.


В перший день журі, до складу якого увійшли заслужений артист України, художній керівник Центру музичного мистецтва МНС Сергій Пламаділ, заслужений діяч мистецтв України Євген Пухлянко та заслужені артисти України Василь Волощук, Анатолій Гнатюк і Володимир Гришин, прослуховувало й оцінювало виступи конкурсантів. Серед розмаїття чудових героїко-патріотичних пісень у виконанні талановитих учасників Фестивалю було визначено чимало кращих виконавців. Всі вони наступного дня взяли участь у Гала-концерті та створили яскраве пісенне свято, на яке завітали ветерани Великої Вітчизняної війни, мешканці Чернігова та співробітники обласного оперативно-рятувального гарнізону.
Директор Департаменту цивільного захисту МНС України генерал-майор служби цивільного захисту Василь Квашук озвучив учасникам і гостям Фестивалю привітання від міністра з питань надзвичайних ситуацій Віктора Балоги. Також, з теплими вітальними словами виступили перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет, начальник управління соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення МНС Олександр Алімов та начальник управління МНС в Чернігівській області Володимир Муха. Лауреатам Фестивалю вони вручили дипломи, пам’ятні нагороди, а також цінні подарунки від голови облдержадміністрації Володимира Хоменка, голови обласної ради Анатолія Мельника, Чернігівського міського голови Олександра Соколова та керівництва облуправління МНС.
Гран-прі Фестивалю отримав командир відділення професійної пожежної частини Володарського райвідділу ГУ МНС в Донецькій області Сергій Шамлі.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10