https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти та студенти АПБ вміють не тільки гасити вогонь, а й влучно стріляти! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти та студенти АПБ вміють не тільки гасити вогонь, а й влучно стріляти!

    Команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) з кульової стрільби у складі курсанта 1 курсу Назара Осіпенка та майстрів спорту України міжнародного класу з кульової стрільби курсанта 4 курсу Дарії Шаріпової, студента 4 курсу Дмитра Іванова, студентки 2 курсу Тетяни Тарасенко та студента 1 курсу Сергія Куліша успішно виступила на Х літній Універсіаді України 2011 року з кульової стрільби.
    Універсіада, організаторами якої є Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, його Комітет з фізичного виховання та спорту, Спортивна студентська спілка України та Федерація стрільби України, проходила з 19 по 22 квітня у м. Львові у стрілецькому тирі СКА навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. Участь у змаганнях взяли 46 команд вищих навчальних закладів України – 120 спортсменів, які також представляли 14 областей держави, тож боротьба за почесні трофеї була жорсткою.
    Згідно з підсумковою таблицею загальнокомандної першості серед ВНЗ, за загальною кількістю очок команда Академії пожежної безпеки поступилася титулом чемпіона лише команді Львівського державного університету фізичної культури, у складі якої виступало аж 17 іменитих спортсменів. Третє місце посіла команда Дніпропетровського державного інституту фізичної культури і спорту.
    В особистому заліку Сергій Куліш став чемпіоном у вправі МГ-9 (малокаліберна гвинтівка, 60 пострілів лежачи) з результатом 579 очок та у вправі МГ-6 (малокаліберна гвинтівка, 120 залікових пострілів) з результатом 1172 очка; Тетяна Тарасенко стала чемпіонкою у вправі МГ-9 серед дівчат з результатом 591 очко та срібною призеркою у вправі ГП-4 (пневматична гвинтівка, 40 залікових пострілів) з результатом 394 очка; Дмитро Іванов виборов третє місце у вправі ГП-6 (пневматична гвинтівка, 60 залікових пострілів) з результатом 591 очко.


 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10