https://www.high-endrolex.com/10 Безпека дітей – понад усе! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.04.2011
ЛДУ БЖД

Безпека дітей – понад усе!

14 квітня, викладачі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Микола Наливайко та Іван Паснак разом з курсантами- екологами Мар’яною Войтович, Марією Рубан та психологом Вікторією Боднарчук провели День цивільної оборони в загальноосвітній школі №64 м. Львова.
Захід розпочався з загальношкільної лінійки, на якій виступила директор школи, начальник штабу цивільної оборони школи та представники університету. Було наголошено на необхідності проведення подібних заходів, зважаючи на нещодавні події в Японії.
Надалі представники університету побували на уроках, присвячених тематиці «Надзвичайні ситуації та дії під час їх виникнення», «Пожежа – найстрашніша біда» та практичному занятті з виготовлення ватно-марлевих пов’язок. Під час уроків учні задавали курсантам цікаві та несподівані запитання стосовно дій у випадку різноманітних екстрених ситуацій, на які отримували кваліфіковані відповіді. Після цього відбулась зустріч з учнями старших класів, під час якої висвітлювались та обговорювались останні події в Японії, був показаний навчальний фільм «Вогнегасники» та представлений майбутнім абітурієнтам Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та умови вступу до нього.
Закінчувався День цивільної оборони змаганнями серед 11-х класів та загальною евакуацією з школи з подальшим шикуванням та підведенням підсумків заходу.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10