https://www.high-endrolex.com/10 Львівський державний університет безпеки життєдіяльності опікується проблемами безпеки у дошкільних навчальних закладах. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2011
ЛДУ БЖД

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності опікується проблемами безпеки у дошкільних навчальних закладах.

12 квітня в рамках співпраці між навчально-виховним комплексом № 123 м. Львова та Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності було проведено семінар з директорами та методистами дошкільних навчальних закладів Залізничного району міста Львова на тему «Безпека життєдіяльності та цивільний захист».
Гостей ознайомили з навчально-науковою базою університету, сучасними навчальними кабінетами та лабораторіями. Особливе враження на них справив психолого-тренувальний центр з підготовки аварійно-рятувальних команд.
Викладачі університету прочитали кілька тематичних лекцій, зокрема, «Основи експлуатації вогнегасників» (доцент кафедри пожежної та аварійно-рятувальної техніки, к.т.н., доцент Васильєва Олена Едуардівна), «Забезпечення пожежної безпеки в дошкільних закладах» (ст. викладач кафедри УПЗД Кузиляк Володимир Йосипович). В ході семінару відбулося активне обговорення проблемних питань з забезпечення безпеки життєдіяльності у дошкільних закладах та перспектив розвитку.
Семінар відбувався у сучасному мультимедійному тренінговому центрі. На завершення семінару було проведено тестування рівня засвоєння знань з питань безпеки життєдіяльності з використанням мобільної тестової діалогової системи Smart Senteo.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10