https://www.high-endrolex.com/10 Урядовці оцінили напрацювання Львівського державного університету безпеки життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.04.2011
ЛДУ БЖД

Урядовці оцінили напрацювання Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник високо оцінив наукові та навчальні напрацювання Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Під час огляду Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2011» та VIІІ Міжнародної виставки закордонних навчальних закладів „Education abroad”, які проходять 7-8 квітня 2011 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва, увагу Міністра привернула експозиція виставки Львівського вищого навчального закладу, який готує фахівців у галузі безпеки людини.
Разом з Д.Табачником участь у відкритті взяли Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, ректори вищих навчальних закладів, представники Державної служби молоді та спорту України, а також Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Даніель Карон та Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Даріуш Гурчиньскі.
На виставці також відмітили активну профорієнтаційну роботу, яку проводить Львівський державний університет безпеки життєдіяльності серед молоді. Навчальний заклад отримав відповідний диплом за підписом Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника та Президента Національної академії педагогічних наук Василя Кременя.
Представники університету передали Міністрові навчальну та наукову літературу, яку видає навчальний заклад, а також інформаційні матеріали, у яких описана діяльність Університету. Розповіли також про співпрацю із Центром навігаційного поля землі Національного космічного агентства України щодо моніторингу земної поверхні та попередження надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, створення лабораторії інтелектуального моделювання безпечного майбутнього, сучасні інформаційні технології, які використовуються у навчальному процесі, міжнародну співпрацю.
Д. Табачник дізнався, що науковці навчального закладу беруть активну участь у розробці та удосконаленні пожежно-рятувального обладнання та техніки, надають консультації під час ліквідації масштабних надзвичайних ситуацій, беруть активну участь у розробці та впровадженні загальнонаціональних та європейських механізмів попередження та захисту від різного роду небезпек. Фахівці навчального закладу також роблять значний вклад у створення законодавчої бази у сфері цивільного захисту. «Я вже не один раз чув схвальні відгуки про Ваш навчальний заклад, мені імпонує та динаміка та напрацювання, які ви здійснюєте в царині безпеки людини», - зазначив Д.Табачник.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10