https://www.high-endrolex.com/10 Випускників ЛДУ БЖД МНС розподілили на роботу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.03.2011
ЛДУ БЖД

Випускників ЛДУ БЖД МНС розподілили на роботу

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС України відбувся персональний розподіл випускників. Комісію очолив директор департаменту кадрової політики МНС України генерал-лейтенант Іван Шевченко, а до її складу увійшли ректор Університету генерал-лейтенант Михайло Козяр, начальник управління освіти і науки МНС України полковник Олександр Євсюков та представники облуправлінь та управлінь МНС.
За результатами роботи кадрової комісії на роботу в підрозділи МНС України розподілені випускники. Курсантам з високим показником успішності було надано право першочергового вибору місця роботи. Вперше навчальний заклад випустить фахівців за напрямами «Транспортні технології» та «Управління інформаційною безпекою». Цій категорії фахівців запропоновані посади у відповідних підрозділах.
Загалом розподіл пройшов на високоорганізованому рівні, а усі випускники задоволені майбутнім місцем служби. Попереду іспити та захист дипломних проектів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10