https://www.high-endrolex.com/10 Науковці ЛДУ БЖД взяли участь у семінарі викладачів іноземних мов | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.03.2011
ЛДУ БЖД

Науковці ЛДУ БЖД взяли участь у семінарі викладачів іноземних мов

Викладачі кафедри іноземних мов та технічного перекладу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності взяли участь у першому засіданні «Науково-методичного семінару викладачів іноземних мов навчальних закладів України». У засіданні взяли також участь наукові співробітники Навчально-наукового центру мовної підготовки, Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Завдання цього і наступних засідань: обмінюватися передовим досвідом організації викладання іноземних мов з використанням новітніх інформаційно-комунікаційних технологій навчання, сприяти проведенню спільних наукових досліджень з цієї тематики.
Під час засідання з доповіддю на тему «Впровадження у підготовку курсантів інтенсивної методики вивчення іноземної мови: заходи з формування системи мовної підготовки в Академії» виступив начальник кафедри іноземних мов та військового перекладу АСВ, підполковник, к. пол. н. Черник Петро.
Науковий співробітник Пулим Вікторія виступила з доповіддю на тему «Навчально-науковий центр мовної підготовки Академії сухопутних військ». Доповідач розповіла про основні функції і завдання центру, а також продемонструвала «Комп’ютерну програму визначення рівня мовної компетенції військовослужбовців ЗСУ за вимогами STANAG 6001».
До участі у наступних засіданнях Науково-методичного семінару (у традиційній і дистанційній формах за допомогою аудіо- і відеоконференцій) запрошуються викладачі іноземних мов вітчизняних і зарубіжних навчальних закладів.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10