https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти ЛДУ БЖД зустрілися з учасниками бойових дій в Афганістані | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти ЛДУ БЖД зустрілися з учасниками бойових дій в Афганістані

23 лютого відбулась зустріч курсантів другого курсу Інституту пожежної та техногенної безпеки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з учасниками бойових дій в Республіці Афганістан, заступником голови організації з військово-патріотичного виховання Львівської обласної організації української спілки ветерані Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів Андрієм Ільчишиним та Михайлом Олійником - випускником нашого навчального закладу.
Ця зустріч була присвячена Дню захисника вітчизни та 22-й річниці виводу військ з Афганістану, яку відзначали 13 лютого. Під час бесіди гості поділилися спогадами про час перебування в Афганістані, про побут, службу та відпочинок в ті тяжкі часи.
По завершені зустрічі Андрій Володимирович зазначив, що молодь цікавиться історією та є не байдужою до долі ветеранів усіх війн. Також він подарував книжку для курсантів другого курсу «Львів-Афган-Львів» від Львівської організації воїнів Інтернаціоналістів.

 



Прес-служба ЛДУ БЖД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10