https://www.high-endrolex.com/10 Телеканал «Фора». Програма «Вісті»: «Психологічна підготовка до Євро. Офіцери Академії внутрішніх військ два дні поспіль перестрибувал через коло, зображали агресивних вболівальників і панікували під сіткою». Відеорепортаж | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.02.2011
НУЦЗУ

Телеканал «Фора». Програма «Вісті»: «Психологічна підготовка до Євро. Офіцери Академії внутрішніх військ два дні поспіль перестрибувал через коло, зображали агресивних вболівальників і панікували під сіткою». Відеорепортаж

Такі перевтілення для них не розвага, а робота. Для особового вищого навчального закладу МВС України екстремальні психологи Національного університету цивільного захисту  складу влаштували спецільний тренінг "Психологія і безпека Євро".
На людей накидається сітка. Завдання створити паніку. Тільки так, впевнені психологи, міліціонери зможуть глибше зрозуміти суть натовпу. Дитячі забавки мають на меті серйозні результати. Розпізнати серед вболівальників неадекватного, перешкодити масовим заворушенням і ввічливо зустріти гостей Євро. Особовий склад МНС та МВС до майбутнього Чепіонату з футболу готується психологічно.
Синхрон:  Світлана Лєбєдєва , в.о. начальника лабораторії екстремальної та кризової психології 
Пліч-о-пліч з пресою. Більше ніж за рік особовому складу доведеться співпрацювати не лише з вболівальниками, але й з представниками ЗМІ. Перші кроки взаєморозуміння - гра, обруч та долоня в долоні. Імпровізовані перешкоди люди в формі проходили разом з журналістами.
Синхрон:  Сергій Салівон , заступник командира роти з виховної роботи  
Серед учасників тренінгу не лише люди в формі. Психологічні прийоми вивчали і вдосконалювали і самі психологи. Ігор Зальотін переконаний - погравшись в такі психологічні ігри співробітники міліції зможуть у майбутньому перешкодити заворушенням у натовпі вболівальників.
Синхрон: Ігор Зальотін , психолог групи психологічного забезпечення відділу виховної роботи )
Ази психології натовпу п'ятнадцять офіцерів та два психологи вивчали два дні. Анна Чередниченко, Андрій Попсуліс

 

Телеканал «Фора», програма «Вісті», ефір 23 лютого

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10