https://www.high-endrolex.com/10 Майбутні герої – рятівники завжди напоготові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.02.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Майбутні герої – рятівники завжди напоготові

    Чомусь у народі панує думка, що справжній пожежний спить 25 годин на добу… Але насправді це зовсім не так. Особливо коли мова йде про навчальну пожежно–рятувальну частину Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України
(м. Черкаси).
    Тут готують курсантів до дій в екстремальних умовах, що в майбутньому складатимуть їх повсякденну роботу. І вдень і вночі молоді рятівники, що заступили на бойове чергування готові прийти на допомогу. Готові віддано і завзято виконувати свої обов’язки і рятувати людей.
    Лиш пролунав сигнал тривоги, а черговий караул вже виїзджає на виклик. Там від їхніх дій залежить життя людей.
    За останній тиждень наша НПРЧ виїздила разом з підрозділами УМНС України в Черкаській області на ліквідацію близько 10 пожеж, серед яких 3 відбулися в житловому секторі. Курсанти АПБ справилися із задачею на відмінно. Вміло гасили пожежу, допомагали розбирати завали від зруйнованих конструкцій, надавали першу медичну допомогу постраждалим.
    Отже, ми можемо пишатися курсантами, яких готує до справжнього життя академія і гордо називати випускників АПБ фахівцями своєї справи.


 

 

Лейба Анастасія
курсант 3-го курсу
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10