https://www.high-endrolex.com/10 Зустріч ректора з командою АПБ з міні-футболу «Рятівник» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.02.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Зустріч ректора з командою АПБ з міні-футболу «Рятівник»

    У понеділок, 21 лютого, в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), відбулася зустріч ректора з командою навчального закладу з міні-футболу. Під час зустрічі курсанти – члени команди, ділились своїми враженнями та планами на майбутнє. Зі слів молодих спортсменів стало зрозуміло, що футбол для них – це не просто гра, а ще й здоров’я, азарт та позитивні емоції. Гра у футбол – це чудова можливість побувати в інших містах та країнах, що дуже подобається членам команди.
    Ректор академії Кришталь М.А. підтримує молоду команду, хвилюється і радіє разом із ними. Він, мабуть, як ніхто інший знає, що таке радість перемог. Адже і сам Микола Андрійович із задоволенням грав у футбол.
    Також, велике значення для футболістів має підтримка начальника команди Кухаренка Олега Івановича. Він у свій час грав у футбольній лізі майстрів і завжди може знайти влучні слова, які допомагають нашій команді перемагати знову і знову.
 




 

 

Лейба Анастасія
курсант 3-го курсу
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10