https://www.high-endrolex.com/10 lviv.expres.ua: Навесні у Львові заплановані Міжнародні навчання в рамках підготовки до Євро 2012 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2011
ЛДУ БЖД

lviv.expres.ua: Навесні у Львові заплановані Міжнародні навчання в рамках підготовки до Євро 2012

На Львівщині відбудеться завершальний етап проекту “Пандемія, криза, катастрофа — час діяти спільно!”. Навесні цього року його завершать масштабними навчаннями. Про це у коментарі lviv.expres.ua повідомив Антон Крук, речник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

“Точної дати проведення ще не визначено, але навесні цього року заплановано провести масштабні навчання на Львівщині. Йде мова про навчання з евакуації людей зі стадіону та інші заходи”, наголосив він.

Нагадаємо, що проект передбачає інтеграцію української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини. Мета — адаптація українських фахівців в галузі безпеки людини до спільної роботи з міжнародними системами цивільного захисту, зокрема, з Механізмом цивільного захисту ЄС. Окрім того, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій, особливо, тих, які мають транскордонний характер.



lviv.expres.ua

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10