https://www.high-endrolex.com/10 Рятувальники удосконалюють знання з іноземних мов | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.02.2011
ЛДУ БЖД

Рятувальники удосконалюють знання з іноземних мов

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась перше засідання Англійського клубу (English Club), який організувала викладач кафедри іноземних мов та технічного перекладу Орися Бадюк. 
Англійський клуб створений з метою покращення розмовних навичок курсантів і студентів з англійської мови. Такі клуби створюються по всьому світу для того, щоб удосконалити рівень знання мови за допомогою практичних занять.


Завідувач кафедри іноземних мов та технічного перекладу Богдан Шуневич розповідає, що атмосфера клубу досить дружня. Ці заняття можуть відвідувати як початківці, так і професійні знавці, а також носії мови. Кожна окрема зустріч обумовлена темою, яку різним чином вивчають та закріплюють учасники клубу.
Перше засідання було присвячене темі Greetings (Привітання). Адже саме привітання є зв’язною ланкою під час знайомства чи розмови.


Учасники засідання розширили свої знання з цієї теми та дізналися багато нового про види привітань та їх використання у конкретних життєвих ситуаціях. Для того, щоб закріпити їхні знання були використані різні ігри, роботи в парах. Також члени клубу переглядали навчальне відео “How do greetings differ among cultures?” (Яка різниця між привітаннями у різних культурах?) та послухали англомовні пісні.
В кінці засідання кожен учасник анонімно висловив у письмовій формі свої враження та пропозиції щодо наступних засідань клубу.



Прес-служба ЛДУ БЖД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10