https://www.high-endrolex.com/10 Ректора та проректора Національного університету цивільного захисту України обрано дійсними членами Міжнародної Академії Наук Екології та Безпеки Життєдіяльності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.02.2011
НУЦЗУ

Ректора та проректора Національного університету цивільного захисту України обрано дійсними членами Міжнародної Академії Наук Екології та Безпеки Життєдіяльності

Днями рішенням Президії Міжнародної Академії Наук Екології та Безпеки Життєдіяльності ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту кандидат психологічних наук, доцент Садковий Володимир Петрович та проректор університету з наукової роботи полковник служби цивільного захисту доктор технічних наук, професор Андронов Володимир Анатолійович обрані дійсними членами цієї поважної організації.
Сьогодні Міжнародна Академія Наук Екології та Безпеки Життєдіяльності (МАНЕБ) визнана у багатьох країнах світу. Це підтверджується тим, що із січня 2000 року вона є асоційованим членом Департаменту Громадської Інформації Організації Об’єднаних Націй. З 2004 року МАНЕБ стала членом ЕКОСОР ООН.
Академія об'єднує у своїх лавах більше 3000 вчених і фахівців, що працюють у різних сферах і різноманітними способами намагаються розв'язати проблеми безпеки життєдіяльності й екології. До складу МАНЕБ входить більше 50 організацій Росії, країн СНД і дальнього зарубіжжя. Це освітні, науково-дослідні, науково-виробничі й громадські організації, які одним із головних завдань ставлять розв'язання нагальної проблеми сучасності – гарантування безпеки людини у всіх сферах її діяльності. Прагнення вчених і фахівців об'єднатися на неформальній основі для вироблення стратегії й методології діяльності щодо забезпечення безпеки людини, суспільства й держави, охорони природи привело до створення 55 національних і регіональних відділень Академії в Росії, країнах СНД, близького й дальнього зарубіжжя. Число структурних підрозділів МАНЕБ постійно зростає. З метою організації наукової й практичної діяльності, генерування ідей і пошуку вирішення проблем безпеки й екології було створено проблемні ради, які поєднують фахівців, незалежно від їхнього територіального знаходження й приналежності до тієї або іншої регіональної структури МАНЕБ. Сьогодні існує 44 проблемні ради, що працюють у таких галузях: екологічна безпека, техногенна безпека, соціально-психологічна безпека, безпека при НС, освіта і навчання в галузі БЖД тощо. Координуючу роль виконує Вчена рада МАНЕБ, що розробляє наукову стратегію діяльності МАНЕБ. Головний девіз МАНЭБ - «Наша мета – безпека для всіх!», основний принцип - «Думати глобально – діяти локально!».


Прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10