https://www.high-endrolex.com/10 У Національному університеті цивільного захисту України відбувся ряд захистів дисертаційних досліджень | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.02.2011
НУЦЗУ

У Національному університеті цивільного захисту України відбувся ряд захистів дисертаційних досліджень

10-го та 11-го лютого у конференц-залі Національного університету цивільного захисту України відбулися засідання спеціалізованої вченої ради, де на порядку денному були питання захисту дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня кандидатів психологічних наук зі спеціальності «Психологія діяльності в особливих умовах».
Блискуче захистились науковий співробітник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України Діана Тітаренко з теми «Особливості функціонування механізмів психологічного захисту у рятувальників в умовах екзистенціальної загрози» та викладач кафедри психології діяльності в особливих умовах та педагогіки Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Андрій Снісаренко за темою «Професіографічний аналіз діяльності начальників караулів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України». Слід зазначити, що їхні дисертаційні дослідження є «першопрохідцями» у галузі екстремальної психології та слугуватимуть для подальших наукових напрацювань.
Також вітаємо із успішним захистом дисертацій Олександра Тур’яна за темою «Психологічні умови формування готовності приватних охоронців до діяльності в екстремальних ситуаціях» та Миколу Малахова за темою «Соціально-психологічна адаптація військовослужбовців-контрактників до діяльності в особливих умовах».


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ. Фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10