https://www.high-endrolex.com/10 Телеканал АТВК. Відеорепортаж. Школа безпеки на кризі. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.02.2011
НУЦЗУ

Телеканал АТВК. Відеорепортаж. Школа безпеки на кризі.

Практичне заняття проводиться спеціально для працівників рибохорони та  любителів зимової рибалки. Адже саме ці люди кожного дня ризикують життям виходячи на кригу.
Іван Григорчук, державний інспектор обласного управління держрибохорони:
«Сотрудники МЧС будут нам показывать как вести в случае попадания под лед. Ну и надеюсь пойдет нам на пользу и спасет не одну жизнь.»
Викладачі та курсанти сьогодні навчають разом. Перший урок як перевіряти міцність льоду. Далі, що робити у випадку провалу під лід.
Тарас Куць, курсант університету цивільного захисту:
«Первый раз страховали преподаватели, сейчас вот тоже страховка есть.»
Яніс Сокол, курсант університету цивільного захисту:
«Это все зависит от физических способностей человека. Если к увиденному люди прислушаются, то я думаю спасение человека до прибытия спасательной службы будет более эффективным.»
Ветерани-рятівники, які теж присутні на занятті, у захваті. Кажуть раніше такому не вчили. Тож для них ці заняття в новину.
Борис Козлов, ветеран університету цивільного захисту:
«Мне очень інтересно, как проводятся спасательные работы, тем более такой вид, как спасение людей на воде. Я корда  учился, у нас такого не было, у нас были спасение на пожаре.»
Курсанти обіцяють, ні за яких обставин, не полишать роз’яснювальну роботу серед населення. Окрім того наголошують - треба бути вкрай обережними під час перебування на кризі.

 

ТРК АТВК, «Харківські новини». 14 лютого, 2011 р.

Журналіст - Андрій Хорунжий

Оператор – Євген Березовський

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10