https://www.high-endrolex.com/10 На День відкритих дверей в ЛДУ БЖД був повний аншлаг | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.01.2011
ЛДУ БЖД

На День відкритих дверей в ЛДУ БЖД був повний аншлаг

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся день відкритих дверей. Близько тисячі майбутніх абітурієнтів разом з батьками ознайомилися з умовами вступу та навчання в університеті, історією, традиціями навчального закладу, спеціальностями за якими здійснюється підготовка фахівців, умовами прийому на навчання. Також гостям продемонстрували пожежно-рятувальну техніку та обладнання, яке використовують курсанти під час ліквідації надзвичайних ситуацій. Вони побували у лабораторії екологічної безпеки, транспортної безпеки, оперативно-диспетчерському центрі системи 112, психолого-тренувальному центрі підготовки пожежних та рятувальних команд та ін.
Слід зазначити, що наприкінці минулого року на державному рівні затверджено нову адміністративну навчально-управлінську структуру університету. Внаслідок реорганізації та злиття факультетів утворено Інститут цивільного захисту, Інститут пожежної та техногенної безпеки, факультет заочного та дистанційного навчання, факультет до університетської підготовки та післядипломної освіти. Мета таких змін – надання якісніших освітніх послух, які відповідають вищим європейським стандартам.
Майбутнім абітурієнтам розповіли, що при Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності працюють курси доуніверситетської підготовки. Випускникам курсів доуніверситетської підготовки при вступі на навчання до Університету на природничо-математичні та інженерно-технічні напрями підготовки на основі повної загальної середньої освіти додається до 20 додаткових балів за результатами підсумкової атестації.
Перший проректор Мирослав Коваль зазначив, що присутність на заході великої кількості людей свідчіть про популярність та затребуваність фахівців, яких готує Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.
Гості пересвідчились, що навчально-наукова база Львівського університету МНС нині є однією з кращих в державі, а умови, створені для здобуття знань, максимально сприятливі. Їх також нагодували смачним «курсантським кулішем», а колектив художньої самодіяльності підготував цікаву та насичену розважальну програму.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10