RSS

Новини навчальних закладів

27.01.2011

КРАЩІ СПОРТСМЕНИ-СТРІЛЬЦІ УКРАЇНИ НАВЧАЮТЬСЯ В АКАДЕМІЇ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

    З 20 по 24 січня спортсмени-стрільці з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) перебували у місті Львові, де взяли участь у Відкритому Кубку України з кульової стрільби серед юнаків 1993 року народження та молодших, а також у Відкритому Кубку України з кульової стрільби.
    У рамках Відкритого Кубку України з кульової стрільби серед юнаків 1993 року народження та молодших спортсмени змагалися за першість у виконанні вправи ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки, 60 пострілів стоячи). Чемпіоном став студент 1 курсу АПБ Сергій Куліш, який є вихованцем КДЮСШ №2 – ШВСМ (тренери – випускники Академії пожежної безпеки Наталя Чепурна і Микола Вдовиченко). Сергій «вистріляв» 595 очок, чим ще раз підтвердив своє високе звання майстра спорту України міжнародного класу з кульової стрільби.
    Згідно з програмою Відкритого Кубку України з кульової стрільби чоловіки змагалися у виконанні вправи ГП-6, а жінки – у виконанні вправи ГП 4 (стрільба з пневматичної гвинтівки, 40 пострілів стоячи). За результатами цих змагань третє місце виборола курсант 4 курсу АПБ, вихованка Черкаської ШВСМ (тренери – Віктор Нагній, Наталя Чепурна), майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Дарія Шаріпова; шосте місце – студентка 3 курсу АПБ, вихованка тієї ж спортивної школи (тренери – Віктор Нагній, Микола Вдовиченко), майстер спорту України міжнародного класу Тетяна Тарасенко.
    Серед чоловіків шосте місце посів студент 4 курсу АПБ, вихованець КДЮСШ № 2 (тренери – Віктор Нагній, Микола Вдовиченко), майстер спорту України міжнародного класу Дмитро Іванов. Сергій Куліш на цих змаганнях виборов друге місце, зберігши свій результат у 595 очок.
    Зважаючи на те, що змагання у Львові були відбірковими, їх переможці увійдуть до складу збірної України з кульової стрільби, яка візьме участь у Чемпіонаті Європи з кульової стрільби (проходитиме з 28 лютого по 07 березня в Італії). Проте, завершивши змагання, Тетяна Тарасенко, Дарія Шаріпова та Сергій Куліш не повернулися до навчання в Академії пожежної безпеки, а відразу, у складі збірної команди України з кульової стрільби, поїхали до Німеччини – на Міжнародні змагання з пневматичної зброї, які будуть проходити у місті Мюнхені до 1 лютого (розпочалися 26 січня).
 


    На фото: чемпіон України з кульової стрільби Сергій Куліш; Дмитро Іванов та Тетяна Тарасенко: «Посвідчення майстра спорту України міжнародного класу – беззаперечний доказ високих спортивних досягнень».


 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.