https://www.high-endrolex.com/10 Молодь за здоровий спосіб життя! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

Молодь за здоровий спосіб життя!

     Під гаслом «Молодь за здоровий спосіб життя!» 16 листопада за ініціативи самоврядування Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) відбулася зустріч курсантів 1 та 2 курсу з працівником Черкаського центру здоров’я Олександром Івановим.

    В ході лекторію, який провів Олександр Савелійович, розглядалися питання щодо шкоди тютюнопаління та вживання алкоголю, а також випадки кримінальних злочинів та самогубств, пов’язані зі зміненими станами свідомості. Особливу увагу лектор акцентував на значимості руйнівного впливу шкідливих звичок на стан молодого організму та генофонд суспільства загалом.

    Зустріч була проведена не тільки з метою пропаганди здорового способу життя серед курсантської молоді, а й також на підтримку підписаного 5 листопада ректором навчального закладу полковником служби цивільного захисту Миколою Кришталем наказу (№ 543) «Про заходи щодо обмеження вживання тютюнових виробів на території академії».


 

 

Сержант служби цивільного
захисту Олена Борсук
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10