https://www.high-endrolex.com/10 Чотири науково-педагогічних працівниці Національного вишу МНС стали лауреатами районного фестивалю «Жінка року-2010» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.10.2010
НУЦЗУ

Чотири науково-педагогічних працівниці Національного вишу МНС стали лауреатами районного фестивалю «Жінка року-2010»

25-го жовтня у приміщенні Київської районної у місті Харкові ради відбулося нагородження лауреатів районного фестивалю «Жінка року 2010», організатором якого є Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної у місті Харкові ради.
Такий захід, що має за мету підвищити соціальний статус жінки у сучасному суспільстві, ствердити гендерну рівність, привернути увагу до проблем жінок, а також посприяти утвердженню активної життєвої позиції, розвиткові та удосконаленню духовних і моральних якостей, проводяться щороку. А протягом останніх трьох років завдяки тісній співпраці сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ Національного університету цивільного захисту України із Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної у місті Харкові ради представниці слабкої статі навчального закладу стали не тільки активними учасницями фестивалю, а і його призерками. До присутніх учасниць та гостей заходу звернувся голова Київської районної у місті Харкові ради Валерій Кононов. Районноий фестиваль «Жінка року – 2010», зокрема зазначив він, проводиться вже увосьме. Цього року захід об’єднав більше 50 учасниць із різних вищих навчальних закладів Харківщини. Національний виш МНС достойно представили начальник обліково-матеріального сектора капітан служби ЦЗ Вікторія Дубіль, яка стала переможницею в номінації «Жінки – працівниці сфери економіки та бухгалтерського обліку», провідний науковий співробітник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології майор служби ЦЗ Світлана Лєбєдєва у номінації «Жінки – службовці Збройних Сил України», старший інспектор магістратури капітан служби ЦЗ Світлана Руденко у номінації «Жінки – службовці Збройних Сил України», старший інспектор сектора зв’язків з громадськістю та ЗМІ капітан служби ЦЗ Вікторія Коленко у номінації «Жінки – працівниці засобів масової інформації». Якщо спалахують на небі зірки – значить, це комусь потрібно. В даному випадку такі зірки віднаходять та «запалюють» інспектори Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської районної у місті Харкові ради на чолі із його начальником Людмилою Шевченко.
Ми щиро вітаємо переможців конкурсу, пишаємося «зірочками» університету та бажаємо їм подальших плідних результатів на професійній ниві!
Так тримати!

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС, фото - Ігоря Котова.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10