https://www.high-endrolex.com/10 Львівський державний університет безпеки життєдіяльності увійшов до складу Студентської Ради Львова | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.09.2010
ЛДУ БЖД

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності увійшов до складу Студентської Ради Львова

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності увійшов до складу Студентської Ради Львова, яка при Львівські міській раді. За членство Університету в Раді було проголосовано одноголосно. ЛДУ БЖД став 19 членом Ради. До складу міського студентського самоврядування входять по 2 представники з кожного ВНЗ. Представляти наш навчальний заклад у Раді будуть Дмитро Кобилкін та Юлія Межерицька.
Перавагами членства в студентській є те, що Університет безпосередньо долучитися до студентського активу м. Львова, прийматиме участь у організації різноманітних акцій та паралельно з тим, популяризуватиме професію рятувальника.
Студентська Рада Львова організовує роботу культурно-масового, спортивно-масового, наукового та багатьох інших напрямків. Наставником та підтримкою діяльності студентського міського самоврядування є мер міста Львова.

 

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10