https://www.high-endrolex.com/10 Нові виклики для пожежно-рятувальних підрозділів-європейський досвід | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.09.2010
ЛДУ БЖД

Нові виклики для пожежно-рятувальних підрозділів-європейський досвід

Делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС взяла участь у Міжнародній конференції «Виклики для пожежно-рятувальних підрозділів на початку ХХІ століття». Захід проходив у Польському місті Ченстохов на базі Центральної школи Державної пожежної служби.
До складу української делегації увійшли начальник кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт полковник Борис Болібрух, майор Богдан Перетятко та капітан Дмитро Чалий.
Основною темою конференції були протихімічні рятувальні акції під час дезактивації, біологічних та радіологічних загроз, практичний підхід до масової дезактивації. Учасники конференції ознайомилися зі станом справ, напрямками наукових досліджень і рівнем досягнень у питаннях боротьби з надзвичайними ситуаціями хімічного характеру на прикладі дій спеціального хімічно-рятувального підрозділу.
Українська делегація ознайомилася з науковою та технічною базою Центральної школи Державної пожежної служби м. Ченстохова, інноваційними технологіями в навчальному процесі та досвідом підготовки фахівців для пожежно-рятувальної служби.
Керівник української делегації Борис Болібрух розповів, що нашому навчальному закладу запропонували долучитися до участі у розробці пропозицій до міжнародної програми з питань безпеки життєдіяльності. Ця програма передбачає застосування потенціалу пожежно-рятувальних служб європейських країн у подоланні масштабних надзвичайних ситуацій та обмін досвідом у спільних рятувальних операціях.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10