https://www.high-endrolex.com/10 23-го серпня курсанти Національного вишу МНС взяли участь в урочистому параді у Харкові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.08.2010
НУЦЗУ

23-го серпня курсанти Національного вишу МНС взяли участь в урочистому параді у Харкові

Право представляти Національний університет цивільного захисту МНС на урочистому параді у Харкові з нагоди 67-ї річниці визволення м. Харкова від фашистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України, 19-річниці Незалежності України отримали кращі вихованці навчального закладу. 24 курсанти парадної коробки на чолі із заступником начальника 3-го курсу факультету пожежної безпеки майором служби цивільного захисту Сергієм Охріменко показали відмінний стройовий вишкіл спочатку на Меморіалі Слави, а потім на проспекті Правди.
Щороку курсанти й офіцери Національного університету цивільного захисту представляють Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи на урочистостях такого рівня не тільки у рідному місті, а й у столиці України. Так, минулого року 24-го серпня парадний розрахунок навчального закладу показав відмінний стройовий вишкіл на параді, що відбувся у Києві з нагоди 18-ої річниці незалежності України. Тоді результатом виснажливих, але незабутніх щоденних тренувань та хвилюючих переживань стала оцінка начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Сергія Кириченка – «Відмінно!». А нещодавно 9-го травня очолив парадну коробку ректор навчального закладу генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий на урочистостях, що пройшли у Харкові з нагоди 65-ої річниці Великої Перемоги. До речі учасниками параду військ з нагоди 12-ої річниці незалежності України, що відбувся в нашій столиці у 2003 році, теж були наші курсанти. Тоді Національний виш МНС отримав велику подяку від Президента України та Міністра МНС, а на чолі парадної коробки був нині діючий ректор навчального закладу генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий.



Вікторія Коленко. прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10