https://www.high-endrolex.com/10 У ДОБРУ ПУТЬ, ВИПУСКНИКИ! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

У ДОБРУ ПУТЬ, ВИПУСКНИКИ!

    Четвертий курс факультету оперативної діяльності Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України заслужено займає гідне місце серед когорти факультетів та курсів свого навчального закладу. 19 червня ми будемо відзначати свято випуску! Це свято, в якому перетинаються біль розлуки з друзями і світлі надії, сум прощання і радість від зустрічі з майбутнім.
    Прийшов час, коли єдиний для 83 випускників факультету шлях, яким ми прямували протягом 4 років навчання, розійдеться у різні напрямки окремими стежинами. Прямувати по них ми будемо твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ми є випускниками Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, навчального закладу, який виконав свою високу місію – дав нам міцні знання, збагатив нас скарбами рідної мови та гуманістичними цінностями, привив нам любов до професії рятувальника.
Швидко пролетіли чотири роки навчання в академії. Нам завжди було з кого брати приклад: серед випускників минулих років є багато тих, хто займає провідні посади у підрозділах МНС України.
    Напередодні випуску ми щиро вітаємо професорсько-викладацький склад, курсантів, студентів та працівників академії. Зичимо всім здоров’я, успіхів у роботі та навчанні, подальшого професійного зростання та сімейного благополуччя! Окремо вітаємо випускників академії 2010 року, бажаємо їм незабутнього свята та успішного професійного становлення.

 

 

Від імені випускників
курсант 46 навчального взводу
Олександр Дяченко
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10