https://www.high-endrolex.com/10 АКАДЕМІЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ВІДСВЯТКУВАЛА ВИПУСК СЛУХАЧІВ ФАКУЛЬТЕТІВ ЗАОЧНОГО ТА ЗАОЧНО-ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.06.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

АКАДЕМІЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ВІДСВЯТКУВАЛА ВИПУСК СЛУХАЧІВ ФАКУЛЬТЕТІВ ЗАОЧНОГО ТА ЗАОЧНО-ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

    18 червня із самого ранку біля клубу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України було шумно: грав духовий оркестр навчального закладу та весело юрмилися у передчутті свята працівники, курсанти, студенти і слухачі. Цього дня факультети заочного і заочно-дистанційного навчання академії відзначали випуск–2010!
Церемонія вручення дипломів розпочалася о десятій ранку. Її проводили т.в.о. ректора Академії пожежної безпеки полковник служби цивільного захисту Микола Кришталь та начальник факультету заочного навчання підполковник служби цивільного захисту Віктор Гончар.
 

   Після оголошення рішення Державної екзаменаційної комісії про присвоєння освітньо-кваліфікаційний рівнів бакалавр, спеціаліст та магістр 574-м випускникам заочної форми навчання т.в.о. ректора Микола Кришталь вручив, насамперед, дипломи з відзнакою одинадцяти відмінникам навчання факультету заочного навчання (навчалися за державним замовленням) та восьми відмінникам навчання факультету заочно-дистанційного навчання (навчалися на платних засадах). А після оголошення т.в.о. проректора по роботі з персоналом підполковником служби цивільного захисту Валентином Бузьком святкового наказу про заохочення співробітників факультетів та кращих слухачів заочного навчання – нагороди.
    Звертаючись до присутніх, Микола Кришталь наголосив на тому, що «академія завжди пишалася своїми випускниками, серед яких Герої Чорнобиля, Герої Радянського Союзу лейтенанти внутрішньої служби Володимир Правик та Віктор Кібенок. Багато хто із випускників обіймали і обіймають високі просади у підрозділах МНС України. Та особливо пишається академія тим, що нині Першим заступником Міністра МНС України є також випускник навчального закладу, ректор академії останніх років генерал-майор служби цивільного захисту Віталій Петрович Бут, який, навіть обіймаючи таку високу посаду, продовжує піклуватися про рідний навчальний заклад. І особливо приємно, що серед гостей, присутніх на святі випуску, батько Віталія Петровича Бута – Петро Назарович!». Це повідомлення стало приємним сюрпризом для присутніх і викликало бурхливі оплески, адже в академії глибоко поважають Віталія Петровича і чекають як найдорожчого гостя на випуск курсантів та студентів, який відбудеться вже 19 червня.
    Під народну мелодію пісні «Зеленеє жито, зелене» випускники Сергій Курносенко (Сумська обл.), Максим Комісаров (Київська обл.), Наталія Пономаренко (м. Черкаси) та Наталія Недбайло (м. Черкаси) вручили Миколі Кришталю святковий коровай та висловили слова вдячності.
    Після офіційної частини відбувся концерт, організований працівниками, курсантами та студентами із числа учасників художніх колективів навчального закладу.
    День завершення навчання та отримання диплому, день прощання із навчальним закладом, що дав престижну освіту і перспективи на майбутнє, – завжди особливо-хвилюючий, історичний день у житті кожного випускника!



 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10