RSS

Новини навчальних закладів

21.05.2010
ЛДУ БЖД

Близько 200 випускників ЛДУ БЖД МНС отримали дипломи бакалавра

Сьогодні, 21 травня, на факультет заочного та дистанційного навчання Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС відбувся випуск фахівців. Дипломи бакалавра отримали близько 200 випускників, семеро з них - з відзнакою.
З вітальною промовою до випускників звернувся перший проректор Університету Мирослав Коваль:«В сучасному світі знання перетворилися на найважливіший економічний ресурс, а розвинуті країни світу прогресують за рахунок інтелектуального капіталу та трансферу технологій. Це робить освіту сферою стратегічного пріоритету розвитку держави. Я закликаю Вас продовжувати навчання, здобувати нові освітні рівні, наукові ступені та звання, навчатися протягом всього життя. Незважаючи на певні матеріально-технічні й фінансові труднощі, підрозділи МНС є й надалі залишатимуться надійним заслоном на шляху будь-якого лиха – природного чи техногенного».
За період навчання випускники отримали знання, які дозволять їм виконувати низку завдань щодо забезпечення безпеки людей у всіх її сферах (екологічна, транспортна, пожежна, техногенна, інформаційна тощо). Від імені випускників з вітальним словом виступила Людмила Власовець, яка подякувала науково-педагогічному персоналу та керівництву навчального закладу за набуті знання та турботу. Випускники подарували рідній альма-матер спеціальний комплект обладнання для лабораторії інформаційного навчального телебачення. Традиційно, свято завершилось проходженням урочистим маршем.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.