RSS

Новини навчальних закладів

08.04.2006
НУЦЗУ

Перший міжвузівський КВК

Приємно зазначити, що після того, як збірна команда КВК „Чрезвычайная ситуация” (АЦЗУ) вийшла у фінал серед команд КВК вищих навчальних закладів Харкова, стала призером 1-го фестивалю команд КВК Слобожанської ліги, позмагатися за право бути переможцем в системі МНС виявили бажання команди Львівського державного університету безпеки життєдіяльності „Стечение обстоятельств” та Черкаського інституту пожежної безпеки ім.. Героїв Чорнобиля „Обратная связь”.

Перший фестиваль, зрозуміло, зібрав дуже багато поважних гостей та болільників у клубі академії. Ініціатива нашого навчального закладу з приводу проведення подібних міжвузівських заходів була схвально підтримана Міністерством України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. Почесним головою журі був заступник міністра МНС України Анатолій Медвідь, який наголосив на позитивному аспекті заходу, що об’єднує, виховує, визначає спільну мету сучасної молоді, що навчається у ВНЗ МНС України. Він запевнив, що КВК у Харкові – тільки початок спільних міжвузівських заходів, наступним буде конкурс-огляд художньої самодіяльності, що планується провести у Черкасах. І започаткована академією славна традиція продовжиться.

Було визначено тему гри КВК – „Весна в МЧС”. Команди змагалися у п’яти конкурсах: візитка, розминка, капітанський конкурс, СТЕМ та музикальне домашнє завдання.

Цікавим і захоплюючим був конкурс. Добре підготувалися всі команди і достойно представили свої навчальні заклади. Але найсильнішими виявилися дві – „ЧС” (Харків) та „Обратная тяга” (Черкаси). Ректор академії Володимир Садковий на знак тісної дружби, що зародилася між вузами саме цього дня, запропонував віддати кубок КВК Черкасам.  Всі присутні, учасники і болільники з ним погодились.

Як визначив член журі Сергій Лаврік, всі команди підготувалися дуже добре, і приємно те, що люди саме такої професії теж вміють сміятись та шуткувати.

Усіх учасників КВК об’єднала пісня, виконана командою зі Львова. І справді, хай буде так, як у пісні

„...Нехай між нами більше розлук не буде....”. Ось на такій натхненній ноті закінчився міжвузівський КВК. Але зароджена традиція вже пустила своє коріння.

Коленко В.В., нач сектора зв’язків з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.