https://www.high-endrolex.com/10 Ректор ЛДУ БЖД МНС М.Козяр підпише Конституцію Європейської асоціації ВНЗ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2010
ЛДУ БЖД

Ректор ЛДУ БЖД МНС М.Козяр підпише Конституцію Європейської асоціації ВНЗ

Делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС візьме участь в засіданні Генеральної асамблеї європейської Асоціації ВНЗ, які працюють в галузі безпеки людини. Захід відбудеться на базі Інституту цивільного захисту Каталонії (Іспанія, м. Барселона) 19-21 травня 2010 року. Ректор Львівського університету МНС генерал-лейтенант Михайло Козяр разом з іншими представниками європейських країн підпишуть Конституцію Асоціації.
Учасники Асамблеї також обміняються досвідом попередження та боротьби з повенями, організації аварійно-рятувальних робіт в гірських та рівнинних районах, організації спільних комплексних практичних навчань з ліквідації надзвичайних ситуацій.
З 2009 року Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС є повноправним членом європейської Асоціації вищих навчальних закладів, які працюють в галузі безпеки людини (EFSCA). М. Козяр зазначив, що вступ до Асоціації закріпив дружні відносини між пожежно-рятувальними службами і вищими навчальними закладами України та країн Європи, дозволив використовувати досвід європейських країн з питань забезпечення безпеки людей, координації спільних дій між рятувальними службами України та Європейських держав під час масштабних надзвичайних ситуацій, розробляти спільні стандарти та концепції безпеки, використовувати наукові напрацювання та досвід підготовки фахівців.

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10