RSS

Новини навчальних закладів

02.04.2010
НУЦЗУ

Курсанти Національного вишу МНС жартують на всі 100, або як майбутні рятувальники відзначили День Сміху

1-го квітня в Національному університеті цивільного захисту МНС відбувся надзвичайний захід – IV фестиваль збірних команд КВН факультетів навчального закладу на Кубок ректора.
За право володіти головним призом змагались команди п’яти факультетів: «Первый шаг» факультету цивільного захисту, «Повышенный номер», що представляла факультет оперативно-рятувальних сил, «Формула смеха» соціально-психологічного факультету, «Інь Янь» факультету пожежної безпеки, «МНС» факультету техногенно-екологічної безпеки. До речі, активну участь у «надзвичайному» конкурсі взяли слухачі Республіки Азербайджан, які навчаються на оперативно-рятувальному факультету та пожежної безпеки. Іскрометний гумор, кмітливість та винахідливість командам довелось проявляти у чотирьох етапах змагань - привітанні, розминці, відеоконкурсі «Наше навчання» та конкурсі однієї пісні.
У компетентності журі, беззаперечно, у присутніх та учасників команд КВН сумнівів не було. Адже до його складу увійшли учасники Вищої Української Ліги КВН 2009 року, автори й актори команди КВН «Перша столиця» Юрій Яровий, Павло Гоплевський, Дмитро Соколов, представниця «Збірної блондинок України» Дар’я Кобякова, а також організатор майстер-ліги КВН Андрій Повелко. Та найважливішими суддями все ж таки були глядачі, які протягом усієї гри дарували командам бурхливі оплески та овації. Конкурс є конкурс – і перемога, як правило, дістається сильнішому. Такою стала збірна команда КВН факультету оперативно-рятувальних сил «Повышенный номер». Вона виборола найголовніший приз – Кубок ректора.
Як зазначив ректор Національного вишу МНС генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, такі заходи в навчальному закладі стали вже традиційними і обов’язково будуть підтримуватись керівництвом.
Отже, зеленого світла тобі, КВНе НУЦЗУ!


 

Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС, фото - Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.