https://www.high-endrolex.com/10 Національні особливості рятувальної справи та акторської майстерності | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.03.2010
НУЦЗУ

Національні особливості рятувальної справи та акторської майстерності

24 березня одразу два вищих навчальних заклади Харкова – Національний університет цивільного захисту МНС України та Харківського Державного університету мистецтв ім. І.Котляревського дивували «акул пера»  всеукраїнських та регіональних новостійних агенцій та телепрограм. Журналісти стали свідками незвичайного театрально-рятувального шоу «Надзвичайні митці» і на очі побачили, що епатажними та креативними спроможні бути не тільки майстри сцени, але й рятувальники. Харківські курсанти МНС влаштували екстремальні умови студентам-акторам  університету мистецтв. Зі свого боку, викладачі-театрали теж запропонували курсантам «посмакувати» хореографічну разминку біля  дзеркала та майстер-клас з вокалу із заслуженою артисткою України Світланою Орловою. Приємно шоковані кореспонденти три години, не вимикаючи телекамер, спостерігали за рятувальниками та служителями Мельпомени.  Все бачив і теж не вимикав своєї фотокамери майстер художніх фотосесій та диво-світлин Національного університету МНС Ігор Котов.  Починаючи із вечора середи  і впродовж невизначеного терміну всі центральні та регіональні телеканали нададуть час у телеефірі Новин для висвітлення акції «Надзвичайні митці».

 Слідкуйте також за друкованими ЗМІ. Про проведення акції «Надзвичайні митці» прес-служба університету надала детальну інформацію на сайті навчального закладу 18 березня 2010 року.

Пропонуємо фоторепортаж Ігоря Котова.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10