https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.06.2024
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання Вченої ради Інституту

 

27 червня, в умовах воєнного стану, у комбінованому режимі під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося чергове засідання Вченої ради Інституту.

Члени Вченої ради розглянули звіти про НДР за шифрами «ДСТУ Оцінювання спроможностей» та «АСУ-діорама».

Крім цього, на розгляд представлено освітні програми, робочі навчальні плани та робочі програми освітніх компонентів для підготовки слухачів за спеціальностями 261 «Пожежна безпека» і 281 «Публічне управління та адміністрування» на 2024-2025 навчальний рік, а також робочі програми за напрямками діяльності кафедр Інституту у сфері післядипломної освіти на наступний навчальний рік.

Члени Вченої ради розглянули макет наукового видання «Науковий вісник: Цивільний захист та пожежна безпека», а також пропозиції, надані науковими підрозділами та кафедрами Інституту до проєкту Плану наукової і науково-технічної діяльності ІДУ НД ЦЗ на 2025 рік.

І наостанок представлено проєкт Концепції розвитку міжнародного співробітництва в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10