https://www.high-endrolex.com/10 Завершено навчання з підвищення кваліфікації п’ятої групи фахівців ДВЛ ГУ ДСНС в областях і м. Києві | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

31.05.2024
ІДУ НД ЦЗ

Завершено навчання з підвищення кваліфікації п’ятої групи фахівців ДВЛ ГУ ДСНС в областях і м. Києві

 

У період з 20 по 31 травня в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту було проведено навчання з підвищення кваліфікації групи № 5-ДВЛ з категорії «Фахівці дослідно-випробувальних лабораторій Головних управлінь ДСНС в областях та місті Києві», а саме: 15-ти фахівців лабораторій із Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської, Херсонської областей і міста Києва. Упродовж другого тижня навчання слухачі перебували безпосередньо у стінах ІДУ НД ЦЗ.

Під час перебування в Інституті фахівці лабораторій самостійног опановували навчальний матеріал, підготували реферати за індивідуально обраними темами, прослухали курс лекцій, передбачений навчальною програмою; мали змогу ознайомитися з випробувальною базою та видами випробувань, що проводяться фахівцями науково-випробувального центру ІДУ НД ЦЗ на пожежно-випробувальному полігону, розташованому у с. Дмитрівка Бучанського району Київської області. Також для фахівців лабораторій було організовано виїзд до Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, де вони ознайомилися з організацією діяльності Центру, його матеріально-технічним забезпеченням, окремими напрямами експертної діяльності, зокрема експертів-пожежотехніків.

До проведення лекційних і практичних занять залучалися фахівці кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення; відділу досліджень, статистики пожеж та надзвичайних ситуацій науково-дослідного центру протипожежного захисту; підрозділів науково-випробувального центру та сектору системи якості.

Одним із заходів в рамках підвищення кваліфікації стало проведення круглого столу на тему: «Новітні напрями діяльності дослідно-випробувальних лабораторій територіальних органів ДСНС».

Усі фахівці дослідно-випробувальних лабораторій успішно пройшли вихідне комплексне тестування, у повному обсязі виконали навчальний план і за підсумками навчання отримали від заступника начальника Інституту з навчальної роботи, доктора технічних наук, професора, полковника служби цивільного захисту Сергія Єременка свідоцтва про проходження підвищення кваліфікації державного зразка.

Фахівці Інституту сподіваються, що отримані знання та набуті практичні навички стануть у нагоді фахівцям дослідно-випробувальних лабораторій у подальшій їх діяльності.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10